Ota yhteyttä

Yhteystiedot – ota yhteyttä ja tule mukaan!

Kiinnostaako tulla mukaan kampanjaan tai kuulla lisää Eveliinan kuulumisia? Ota yhteyttä tai tule mukaan!

Eveliina Heinäluoma

eveliina.heinaluoma@gmail.com

Kampanjapäällikkö

Anni Vesa
annivesa@gmail.com

Tilaa Eveliinan uutiskirje ja kampanjaposti!

Kiinnostavatko kuulumiset Eveliinan kampanjasta ja politiikasta? Tilaa Even kampanjapostin täältä.

Miksi mukaan Eveliina Heinäluoman kampanjaan?

Eveliinan kampanjatiimissä voit olla mukana juuri sen verran, mitä itse haluat. Kampanjassa voi auttaa monin tavoin, esimerkiksi lahjoittaa rahaa vaikkapa esitteiden painattamiseen, lähteä mukaan Eveliinan ja tiimin kanssa tapahtumaan tai käydä pudottamassa naapureidesi postilaatikkoihin Eveliinan esitteitä. Lisäksi kampanjaan tarvitaan luovia mieliä ja käsiä ideoimaan ja tuomaan ideat käytäntöön! Jokaiselle löytyy oma tapa osallistua, ja saat itse päättää kuinka paljon ja millä tavalla olet mukana tekemässä Evestä kaupunginvaltuutettua.

Mikäli haluat tulla mukaan kampanjaan, käy kirjautumassa Eveliinan kampanjapostin tilaajaksi. Lisäksi voit laittaa viestiä suoraan kamppispäällikkö Annille, jotta pääset myös tiimin postituslistalle ja saat tietoa tapaamisista, ajankohtaisista asioista ja erilaisista tavoista olla mukana kampanjatoiminnasta. Postituslistoilta voi erota milloin tahansa, eikä tiimiin mukaan lähteminen edellytä sitoutumista kampanjan loppuun saakka.

Kampanjaa tukevat lahjoitukset voi osoittaa Eveliina Heinäluoman tukiyhdistykselle, jonka tilinumero on FI92 1544 3000 0346 32.
Olet lämpimästi tervetullut mukaan kampanjaan!

 

Print

Comments are closed.